banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Outumuro BCN retrats", fotografies de personatges al Palau Robert

bonart barcelona - 08/11/16
La-Galeria-201602-recursBanerVictor04
Manuel Outumuro presenta les fotografies de 80 personatges destacats de la societat i la cultura vinculats a la ciutat de Barcelona, amb la seva estètica de nou clàssic, al Palau Robert de Barcelona del 20 de setembre al 26 de febrer del 2017.

L’exposició Outumuro BCN retrats l’organitza la Generalitat de Catalunya, amb la selecció d’imatges de Manuel Outumuro. És una lliçó de fotografia que posa de manifest l’empatia, la capacitat del fotògraf per captar amb la càmera els petits gestos, les peculiaritats i especifitats de personatges molt diversos i també la gran inquietud que ha sentit per la cultura visual.

Outumuro és va reinventar com a fotògraf als 40 anys després de la seva etapa com a director d’art, dissenyador gràfic i il·lustrador. Treballa per encàrrec de les grans publicacions i és un dels fotògrafs més reconeguts del nostre país en el món de la moda i el retrat. Té editats cinc llibres de fotografia i ha participat en mostres col·lectives i també ha estat el protagonista de diverses exposicions individuals. El seu arxiu gràfic, amb més de 10.000 negatius i una gran quantitat de material digital, continua ampliant-se. En la seva llista de retrats barcelonins, àmbit en el qual se centra l’exposició, apareixen actrius i actors com ara Carme Elias, Eduard Fernàndez o Jordi Mollà; arquitectes com per exemple Beth Galí i Òscar Tusquets; companys de professió com ara Leopoldo Pomés, Pilar Aymerich i Colita; models com per exemple Martina Klein i Verónica Blume, o escriptors de la categoria de Rosa Regàs, Eduardo Mendoza o Enrique Vila-Matas.

A la imatge, Pau Gasol.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner