FCC-Segell-banner4
Tino Casal presenta \

Exposicions

Tino Casal presenta "L'art per excés" al Museu del Vestit

bonart madrid - 14/11/16
Impremta Pages - banner-180x178Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
El Museu del Vestit, Av. Juan de Herrera, 2 de Madrid inaugura el dia 15 de novembre l'exposició temporal Tino Casal. La moda per excés, una mostra amb la qual es vol descobrir part de l'extens llegat de Casal, una de les grans estrelles del pop espanyol dels 80, més enllà de la seva tasca com a cantant, destacant les seves múltiples facetes creatives com a productor musical, dissenyador d'accessoris i vestuari, estilista, decorador i escenògraf, pintor i escultor.
Comissariada per Rodrigo de la Fuente, sotsdirector del Museu del Vestit, i Juan Gutiérrez, tècnic d'Indumentària del Museu, s'hi exposen més de dues-centes peces, que inclouen cinquanta conjunts i complements d'indumentària, portades de discos, fotografies i obres d'art realitzats pel mateix Casal, procedents majoritàriament de préstecs de la col·lecció privada de la família, però també objectes de les col·leccions del Museu del Vestit i de la Biblioteca Nacional, així com de prestadors vinculats d'una manera o altra a la figura de l'artista, com el seu productor Julián Ruiz, els dissenyadors Francis Montesinos o Antonio Alvarado, o el músic Fortu Sánchez.

El recorregut, que es complementa amb obres d'artistes fonamentals en la carrera de Casal, com Costus, Fabio MacNamara, Pablo Pérez-Mínguez o Miguel Trillo, gira al voltant de nou àrees temàtiques dedicades a moments clau en la vida de l'artista.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1