Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Exposicions

Col·lectiva d'artistes sobre paper la Galeria Anquin's

Col·lectiva d\'artistes sobre paper la Galeria Anquin\'s
bonart reus - 15/11/16
Un any més la Galeria d'Art Anquin 's elabora una exposició col∙lectiva que reuneix múltiples àmbits, estils i conceptes artístics per oferir als seus visitants un espectacle visual no només intel∙lectualment excitant sinó també accessible a tot tipus de persones. Les obres d'aquesta col∙lectiva es veuen unificades per l'ús del paper com a suport. Col·lectiva d'artistes sobre paper es podrà visitar a la sala de Reus del 18 de novembre al 21 de gener del 2017.

Peces escultòriques pertanyents a Teresa Riba, Jesús Curià, Jaime de Córdoba i Mercè Bessó, així com mobles de disseny de Gurilibis acompanyaran aquestes obres. L'exposició serà una mostra d'alguns dels artistes d'èxit més internacionals que treballen amb la Galeria Anquin 's. El visitant podrà trobar des d'aquarel∙les fins a dibuixos, acrílics o fins i tot olis sobre paper amb temàtiques de paisatges urbans o naturals i estils que van des de l'aquarel∙la realista fins al minimalisme japonès. Tots ells en mides i preus reduïts molt a l'estil de les últimes tendències en art assequible a través de les Affordable Art Fairs que s'estan veient en les ciutats europees durant l'última dècada. Una picada d'ullet de la Galeria a la promoció del col∙leccionisme d'art que es promou a altres a través del fons d'art de la Galeria, que permet adquirir obres en còmodes terminis. En definitiva una exposició plural i sobretot propera que s'adreça a tots els públics i edats.

Artistes participants: Albert Alís, Mercè Bessó, Alejandra Caballero, David Casals, Mónica Castanys, Jaime de Córdoba, Jesús Curià, Marta Duran, Coia Ibáñez Ferrater, Marta Lafuente, Didier Lourenço, Fernando Lozano, Carlos Morago, Josep Moscardó, Perico Pastor, Jordi Pinto, Lluís Puiggròs, Montserrat Recasens, Teresa Riba, Aurembiaix Sabaté, Mónica Subidé, Benjamín Torcal i Miquel Wert.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...