Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Carlos Morago a la Sala Parés

Carlos Morago a la Sala Parés
bonart barcelona - 30/01/20

La Sala Parés inaugura el pròxim 1 de febrer a les 12h una mostra amb els darrers treballs de Carlos Morago. La pintura de Morago es caracteritza per establir un diàleg molt personal entre la seva voluntat de descriure la realitat amb precisió i el seu interès per la llum, que tracta d’una manera molt peculiar. Utilitza colors suaus, freds i setinats, que transmeten un sentiment d’intimitat, silenci i calma.

Un dels temes preferits de l’artista són els espais buits i austers, serens i equilibrats embolcallats d’una atmosfera especial de llum que ell tracta amb múltiples tonalitats de grisos i ocres. Sovint, aquests espais s’obren a vistes panoràmiques de ciutats, o deixen entreveure jardins i patis interiors, on algunes plantes, descrites admirablement, i fins i tot alguna flor vermella, aporten el contrast que permet crear una esplèndida harmonia de colors i formes.

A partir de la captació d’infinitat d’imatges fotogràfiques, l’artista escull la que li resulta més suggeridora i transforma aquella escena –que, per a un observador comú, seria d’una evidència quotidiana– en quelcom completament diferent: una pintura meravellosa, de gran força lírica, impregnada d’atmosferes càlides i enigmàtiques, quasi metafísiques.

A la imatge, detall de l’oli ‘Contrallum’ de Carlos Morago.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal