BannerFCC_Bonart
\

Exposicions

"À tous les clandestins" del Museu de Terol

bonart terol - 17/11/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El Museu de Terol finalitza el seu programa d'exposicions temporals en l'any 2016 amb una mostra que posa el focus en les petjades i rastres que deixen les persones migrants en els murs dels llocs d'allotjament i reclusió. Una mirada al fenomen de la immigració des d'una perspectiva diferent, a través dels missatges escrits per aquells que van passar per aquests centres i que suposen l'expressió dels seus pensaments o també dels seus anhels davant aquesta difícil circumstància.

La mostra "À tous les clandestins" és l'evolució del projecte nomenat inicialment "Somnis en trànsit", que va ser mereixedora d'una de les quatre beques Endesa a la seva tretzena edició, atorgades l'any 2013, i mitjançant les quals les autores es comprometien a exposar el seu treball al Museu de Terol i a donar quatre de les obres realitzades a la Secció d'Art Contemporani del centre cultural de la Diputació Provincial de Terol i a la Fundació Endesa.

El projecte elaborat per Patricia Gómez i María Jesús González podrà visitar-se a l'espai museístic que pertany a la Diputació Provincial de Terol des del 17 de novembre Fins al 15 de gener del 2017, tal com ha anunciat el diputat delegat de Biblioteques i Museus, Juan Carlos Gracia Suso, durant la presentació de la nova exposició temporal que ha comptat també amb la presència d'una de les seves autores, Maria Jesús González.

Gràcia Suso ha valorat l'exposició que aquest dijous obre les portes per dos motius: "perquè ha estat possible gràcies a les Beques Endesa que impulsava també el Museu de Terol i perquè ens va permetre conèixer la realitat d'un fenomen tan d'actualitat com la immigració des d'una perspectiva mai abordada en profunditat fins a la data". Aquest segon aspecte ha estat molt ressaltat pel diputat, ja que "l'art és una meravellosa manera de conèixer el món que ens envolta i els de Terol i els nostres visitants podran conèixer-lo una mica millor a través de l'exposició que alberga el nostre Museu", ha afegit.

Et poden
Interessar
...