BannerFCC_Bonart

Notícies

Cultura presenta les seves propostes per a la Fundació Palma Espai d'Art

Nial nou-180x178Eude, generic
bonart - palma - 18/11/16
La Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística es va reunir el dia 18 de novembre amb representants del sector de les arts visuals per tractar el futur de la Fundació Palma Espai d'Art. Durant la trobada la regidoria va presentar les seves propostes per a la fundació i també per a la convocatòria de la plaça de director del Casal Solleric i ses Voltes. Les associacions estudiaran les propostes i traslladaran a la regidoria les seves aportacions. El dia 5 de desembre es celebrarà el Patronat de la fundació on es tractaran aquestes qüestions.

Les propostes de l'àrea que s'han traslladat als representants del món de les arts visuals són les següents:

Constitució de la comissió assessora: els quatre membres de la comissió assessora seran proposats per les associacions. El cinquè membre serà el director del Casal Solleric-Ses Voltes. Les seves tasques seran definir les necessitats i el treball a realitzar i, si escau, dirigir-ne i coordinar-ne el desenvolupament. Els vocals han de tenir coneixements reconeguts en la matèria artística sobre la qual han d'assessorar.

Nous patrons: s'incorporaran nous patrons del sector a la fundació.

Comissió executiva: actualment, els estatuts marquen que la comissió executiva estigui composta per sis membres, quatre de la corporació municipal i dos del sector. La regidoria proposa que els dos que pertanyen al sector es rotin cada sis mesos. Així, durant mig any ho seran els actuals membres i el mig any següent, dos membres provinents de la comissió assessora.

Direcció del Casal Solleric-ses Voltes: es convocarà una plaça de director del Casal Solleric-ses Voltes amb responsabilitat sobre la programació, els pressuposts i l'organització de les activitats i funcionament ordinari d'ambdós centres. Les tasques de direcció gerència de la Fundació Palma Espai d'Art que no s'incloguin en les funcions de la direcció del Centre seran assumides per la Comissió Executiva.

A la imatge, exposició al Casal Solleric.

Et poden
Interessar
...