817x68-cat

Exposicions

"Yearbook" de Ryan McGinley arriba a la Tèrmica

\
bonart màlaga - 19/11/16
La Tèrmica de l'Av. de Los Guindos, 48 de Màlaga exposa del 19 de novembre al 4 de febrer del 2017 'Yearbook' del fotògraf nord-americà Ryan McGinley, que arriba per primera vegada a Espanya.

'Yearbook' (anuari) és l'exposició de la sèrie homònima formada per centenars de retrats d'estudi de centenars de models, sempre nus. Concebuda com una gran instal·lació, les fotografies estan impreses en vinil cobrint tot l'espai de la sala 017 de la Tèrmica. La instal·lació impressiona visualment pel seu colorit i temàtica. Tot i que l'espectador és incapaç d'abastar visualment tots els retrats, està garantit un moment íntim i delicat quan es contemplen cada un d'ells de manera individualitzada, ressaltant la identitat de cada un dels protagonistes.

Martín Pareja ha explicat que el treball va començar el 2008 i que aquest jove artista es caracteritza per aquesta filosofia del 'Do it yourself' que porta impregnada en l'ADN de la generació fotografiada. Així, ha explicat que McGingley amb 22 o 23 anys va fer el seu propi llibre de fotografia, tipus fanzine que va començar a regalar-lo a gent que ell respectava al món de l'art, el que el va portar a l'èxit.

L'obra de McGinley ha penetrat profundament en la imatgeria popular. Les seves fotografies són fortament contemporànies, però, tenen la intenció de crear i capturar una idealització atemporal. El projecte Sipri s'inicia tres anys abans de l'aparició d'Instagram, i classifica, categoritza, desconcerta i celebra el carnal des d'una òptica eufòrica i optimista per fer-nos sentir un etern moment de felicitat mentre ens meravellem per aquests il·limitats cossos.
FM_Bonart-180x180px-OnlineWhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18

Et poden
Interessar
...