M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
La Xarxa de Museus de Girona impulsa “Nadal al Museu”

Notícies

La Xarxa de Museus de Girona impulsa “Nadal al Museu”

bonart girona - 19/11/16
180x180-1Peral_Banner-Bonart_180x180
Sota el lema 'Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu' es volen promocionar les visites de públic familiar als museus de les comarques de Girona durant les vacances de Nadal, amb premis, jocs i activitats per descobrir tot el seu patrimoni.

Amb aquesta acció es donarà a conèixer les col·leccions dels museus i l’àmplia oferta d’activitats familiars programades en motiu de les vacances de Nadal: tallers infantils, casals de Nadal, pessebres, audicions de música..., pretenent que els museus entrin dins l’imaginari familiar com un espai obert, lúdic, amable i acollidor per descobrir durant el període nadalenc. La campanya se celebra del 10 de desembre al 8 de gener del 2017.

Els 27 museus integrants de la campanya Aquest Nadal, la teva aventura comença al museu són: Museu Etnològic del Montseny. La Gabella (Arbúcies), Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, Museu Darder. Espai d'Interpretació de l'Estany (Banyoles), Terracotta. Museu de terrissa i ceràmica industrial de la Bisbal, Museu Municipal Josep Aragay (Breda), Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries, Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries, Museu de l'Anxova i de la Sal (l’Escala), Museu del Joguet de Catalunya (Figueres), Museu de l'Empordà (Figueres), Museu d'Arqueologia de Catalunya-Girona, Museu d'Art de Girona, Museu del Cinema. Col·lecció Tomàs Mallol (Girona), Museu d'Història de Girona, Museu d'Història dels Jueus (Girona), Tresor de la Catedral de Girona, Museu Municipal de Llívia, Museu del Mar de Lloret de Mar, Museu de la Garrotxa (Olot), Museu dels Sants d'Olot, Museu del Suro de Palafrugell, Museu de la Pesca de Palamós, Museu Etnogràfic de Ripoll, Museu d'Història. Sant Feliu de Guíxols, Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Museu Municipal de Tossa de Mar i Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret.

Et poden
Interessar
...