canal-mnactec-1280-150

Exposicions

"Tres-cents" a la Desti·leria

\
bonart mataró - 23/11/16

El 26 de novembre, a les 19.30 h, la Desti·leria inaugura Tres-cents, una mostra col,lectiva en què 26 artistes exposaran obres de petit format valorades cadascuna en 300 €.

Una singularitat, absolutament inèdita, que vol posar a l’abast de tothom una obra diversa i extensa durant un període, el nadalenc, amb la voluntat d’oferir la possibilitat d’adquirir un dels millors regals possibles: art.

Albert Alís, Alberto Romero, Ana García, Carla Aledo, Catherine Lorton,   David Vergés, Delphine Labedan, Gabriel Schmitz, Irene Bou, Jaume Simó, Joan Parés, Joan Poch, Jordi Prat, Josep Maria Codina, Josep Serra, Maria Cusachs, Manuel Cusachs, Margarida March , Mariano Cabellos, Mohamed Lghacha  M Pere Màrtir, Perecoll, Ricard Jordà, Santi Clavell, Teresa Pera i Vanessa Linares.                 

Conformen una plèiade d’artistes de característiques i estils tan diversos que el sol fet de reunir-los ja justifica aquesta iniciativa. Però més enllà d’això, el que singularitza aquesta mostra és la gosadia que –ni que sigui per una vegada– es pugui bastir un acord per consensuar una proposta, un format i un preu perquè per Nadal puguem gaudir de l’art.

La mostra es podrà visitar fins al al 12 de gener del 2017

canal-mnactec-180-180JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal