FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Incisions pictòriques" de Bofill i Marsà al Mas Pi

bonart verges - 24/11/16
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1banner-elscatala-180x180px
Incisions pictòriques de Jordi Bofill & Josep Marsà es pot veure del 2 de desembre al 31 de gener del 2017 a les sales del Mas Pi de Verges.

Sobre l'exposició el crític Claudi Puchades ha escrit que "Per, com a mínim, quatre motius, sento un autèntic gran plaer de presentar-vos l'exposició "Incisions pictòriques", de Jordi Bofill i Josep Marsà, al Mas Pi Art de Verges.

El primer motiu és el mateix espai expositiu, tant per la seva particular atmosfera, com perquè també el vaig ocupar com a artista en un passat no gaire llunyà, i recordar-ho em resulta sempre entranyable.

El segon és que amb un dels artistes, en Jordi Bofill, he col·laborat en projectes plàstics diversos, amb resultats sempre espectaculars, com igualment d'espectacular haig de qualificar que sigui ell qui, justament, torni a gestionar, com a comissari, les exposicions i actes culturals diversos d'aquest espai que connecta, de manera ben natural, art i gastronomia, en la seva expressió més sentida.

El tercer és que amb l'altre artista, en Josep Marsà, també he compartit, en dinàmica col·lectiva, alguna experiència pictòrica que, per excepcional, no podré oblidar mai, com també recordaré sempre el caràcter autèntic de la seva pintura, sincera com ell mateix, i nítida com la seva pròpia filosofia vital.

I el quart, i últim motiu, és que aquesta exposició certifica l'empremta profunda que els creatius esperits vagarosos d'aquests dos artistes s'han deixat mútuament, fins al punt de generar incisions pictòriques evidents sobre la superfície d'una tela pintada, que és, en realitat, la perllongació natural de les seves pells, especialment sensibles a la subtil presència d'una realitat etèria que només els seus ulls poden percebre, i els nostres també, quan, finalment, la pinten".

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner