FCC-Segell-banner4
Quo Artis Projectes 2020, artistes i científics aborden l\'emergència climàtica

Notícies

Quo Artis Projectes 2020, artistes i científics aborden l'emergència climàtica

bonart barcelona - 30/01/20
Eude, genericNial nou-180x178
Quo Artis Projectes 2020 presenta Galàpagos Art and Science Journey, on artistes i científics aborden l'emergència climàtica del 16 al 27 de setembre de 2020.

"En un món global, els límits territorials s'estan esvaint. El viatge és l'element central en qualsevol investigació, i avui en dia potser encara més, encara que els motius sembla que són múltiples.En nostre món, un món global, hem de prendre mesures per revertir el mal que hem causat, hem de tenir cura del medi ambient i deixar de competir contra la naturalesa, acceptant que som part d'ella. Galapagos Art & Science Journey és una expedició inspirada en la rellevància d'aquestes illes, ja que són pioneres en la implementació de polítiques de desenvolupament sostenible i protecció de l'entorn".

Organitzada per la fundació Quo Artis, i amb el suport de la Reial Acadèmia Europea de Doctors RAED, aquesta expedició convida a un grup d'artistes que aborden en el seu treball, qüestions relacionades amb la crisi mediambiental: des de la contaminació acústica fins a la gestió de residus , des atles botànics imaginaris fins pol·lució subaquàtica. Galapagos Art & Science Journey crea un laboratori d'idees on tant artistes com científics poden reflexionar sobre el futur de la humanitat i el de les espècies no humanes, a través de projectes artístics i un cicle de debats. Mitjançant aquest viatge interdisciplinari, ens convertim en exploradors de el futur.

A la imatge, "Lleó marí a les roques a Galápagos". Foto: Olof Lindblad

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells