banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Goig Inland" a l'espai de creació artística NauArt

bonart barcelona - 30/11/16
La-Galeria-201602-recursEude, generic
Del 2 al 16 de desembre de 2016 l'espai de creació artística NauArt, del carrer Espronceda, 154 de Barcelona, en col·laboració amb la Galeria Zero (Països Baixos), acollirà una nova exposició col·lectiva: es tracta de la mostra internacional Going Inland, un viatge al nostre jo interior més profund i màgic a través de la mirada de 15 artistes contemporanis de diverses disciplines artístiques.

L'acte d'inauguració de Going Inland se celebrarà el dia 2 de desembre a les 19 h de la tarda i comptarà amb un espectacle de performance, a càrrec de l'artista nord-americana Barbara Ann Michaels.

Aquesta performance és la companya perfecta de la instal·lació que Michaels presenta a la mostra, Calling In. Una performance «que succeeix quan altres coses succeeixen. Per tant, no tenim temps d'aturar-nos en ella. És com si parléssim amb nosaltres mateixos tot veient la nostra màscara reflectida en un mirall», assenyala l'artista.

Going Inland presentarà una vintena d'obres de disciplines tan diferents, i a vegada complementàries, com ara la pintura, l'escultura, la fotografia o el vídeo art.

Els artistes participants són: Vasco Diago: vídeo artista. Grècia; Maître André: artista autodidacta multidisciplinari. Suiza; Xenia Gazi: artista/ comissària d'art. Emirats Àrabs; Simone Monne, pintora; Karel Stoop: Artista plàstica. Països Baixos/ Espanya; Ryan Kearnay: artista multidisciplinari. Regne Unit; Agnieszka Zimolag: dissenyadora, vídeo artista multidisciplinari. Països Baixos; Natalia Gutgesell: vídeo artista. Suïssa; Almudena Blanco: Pintura. Espanya; Hünk Yilmaz: escultor. Turquia; Uili Lousi: pintura. Illa de Tonga; Leslie Lismore: artista; dissenyadora multidisciplinaria. Gran Bretanya; Barbara Ann Michaels: Performance en viu/instal·lació. Nova York (Estats Units); Emy López: fotògrafa.

Imatge:Vasco Diogo.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells