Expo Josep Coll 2022 baner
L\'exposició de Ramon Casas programa visites guiades

Notícies

L'exposició de Ramon Casas programa visites guiades

bonart sitges - 30/11/16
Banner300x300Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
L’exposició Ramon Casas, la modernitat anhelada també es pot recórrer ara amb visites guiades. Cada dia de dimarts a divendres, a les 17 hores (en català) i a les 18 h (en castellà), els visitants que ho desitgin poden efectuar l’itinerari comentat per la mostra instal·lada al Museu de Maricel.

Les visites guiades no tenen cap cost afegit als 10 euros del preu de l’entrada de l’exposició, amb la qual també es pot accedir a visitar el Cau Ferrat. Els interessats poden reservar a les taquilles, una estona abans de les visites o, preferentment, per Internet quan facin adquireixin l’entrada.

En els primers deu dies de l’exposició –des que el passat 16 de novembre la va inaugurar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont– ha rebut 4.342 visitants, una xifra de notable relleu i que supera les anteriors mostres realitzades per Museus de Sitges. Entre aquests visitants hi ha hagut 40 grups.

Paral·lelament, els restaurants de Sitges que participen  la campanya Ramon Casas al paladar també han rebut els primers clients interessats en degustar les propostes gastronòmiques basades en els plats que menjaven els modernistes. La campanya consta de deu restaurants que mostren els seus plats, amés d’una tapa Ramon Casas i la cervesa Ramon Casas.

Ramon Casas, la modernitat anhelada és l’exposició central de l’Any Ramon Casas i presenta 178 obres de l’artista i altres coetanis de la seva època en els quals va influir o que van deixar rastre en el seu art. A la mostra hi ha obres de Toulouse - Lautrec, Carolus-Duran, Pablo Picasso, John Singer Sargent, Thomas Couture, Joaquin Sorolla, Santiago Rusiñol, Joaquim Torres-Garcia, Francesc Masriera, Romà Ribera, Antoni Caba, Julio Romero de Torres, Anders Zorn o entre d’altres.

L’exposició es pot veure al Museu de Maricel fins el 19 de febrer. Posteriorment, la mostra es podrà veure al CaixaForum de Madrid (7 de març – 11 de juny de 2017) i al CaixaForum de Palma de Mallorca (5 de juliol – 22 d’octubre de 2017).

Et poden
Interessar
...

728x90