banner-1280x150-gene

Notícies

III Encontre de Voluntariats - Art21 - Observació del Solstici d'hivern

III Encontre de Voluntariats - Art21 - Observació del Solstici d\'hivern
bonart palma - 01/12/16
Un any més, i en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, Es Baluard i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials del Consell de Mallorca (IMAS) organitzen conjuntament una activitat l'1 de desembre per donar a conèixer i visibilitzar la seva realitat. A les 17:00 hores tindrà lloc el "III Encontre de Voluntariats" a Es Baluard, una activitat amb el propòsit d'informar, reconèixer i agrair a les persones i entitats que col·laboren en el voluntariat per a gent gran desenvolupat pel Consell i també les que du a terme el programa de voluntariat cultural al museu.
El dia 17 de desembre, a les 8.30 hores i en el marc de l'Observació del fenomen del Solstici d'hivern, la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX organitza la conferència "La bellesa des de les matemàtiques: De la simetria a la proporció àuria" a càrrec del professor Fernando Corbalán Yuste. De forma simultània, també a les 8:30 h, Es Baluard organitza l'activitat "Joc-metries per solstici", un taller per a famílies amb infants d'entre 6 i 12 anys.
Finalment, continuant amb la col·laboració iniciada amb Art21, Es Baluard projectarà el 23 i 30 de desembre una sèrie de documentals del projecte "Art in the twenty-first century" (l'art al segle XXI) desenvolupat per aquesta entitat i que permeten des el museu apropar les tendències més destacades de l'art contemporani actual internacional. La vuitena temporada d'Art21 inclou 16 artistes internacionals establerts en quatre ciutats: Chicago, Los Angeles, Ciutat de Mèxic i Vancouver.
canal-mnactec-180-180Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88