FCC-Segell-banner4
Usuaris d\'El Trampolí expliquen com són per mitjà de fotografies

Exposicions

Usuaris d'El Trampolí expliquen com són per mitjà de fotografies

bonart girona - 01/12/16
q2w-MKl4BONART_180x180

Un grup d'usuaris de l'associació de persones amb discapacitat psíquica El Trampolí han estat  al claustre de la Diputació de Girona amb l'objectiu de presentar als seus familiars i amics l'exposició de fotografies «Els meus colors». La mostra consta d'una vintena d'imatges que il·lustren les ganes d'aprendre i expressar-se dels integrants de l'associació.

L'exposició, que es podrà veure fins al 30 de desembre, de dilluns a divendres, de les 9 h del matí a les 19 h del vespre, ha estat produïda pels mateixos membres d'El Trampolí en un taller de fotografia realitzat durant aquest any i dirigit per la directora del centre, Maite Cobos. Els tallers serveixen per estimular tot tipus de sensacions i apropar els usuaris de l'associació a diferents mètodes artístics per deixar anar la imaginació.

El Trampolí és una associació social i cultural, amb seu a la Bisbal d'Empordà, que treballa per a la plena normalització de les persones discapacitades psíquiques en totes les àrees de la seva vida. L'objectiu de l'associació és potenciar la integració de les persones amb discapacitat en la societat. Per això ofereix una gran varietat d'activitats i de tallers adaptats a les dificultats i a les necessitats d'aquest col·lectiu. A partir d'aquestes tasques, els usuaris treballen per millorar la seva capacitat creativa, l'autoestima i l'autonomia. El Trampolí és un centre pioner a Europa, que col·labora amb diferents entitats d'àmbit nacional i internacional compartint metodologies de treball i experiències.


Foto: Martí Artalejo.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021