banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

L'Escola d'Art i Superior de Disseny mostra "Refugi il·lustrat"

L\'Escola d\'Art i Superior de Disseny mostra \
bonart castelló - 05/12/16

L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló (EASD) s'inaugura al vestíbul de l'escola l'exposició Refugi il·lustrat. Entre el taüt i la maleta, organitzada per l'Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV), i amb la col·laboració la Diputació de Castelló.

La mostra que anualment impulsa APIV està dedicada enguany a les persones refugiades. L'associació, que va llançar al gener la campanya gràfica Refugi il·lustrat en suport de les persones migrants, víctimes d'aquesta anomenada 'crisi dels refugiats 'i de la inoperància dels països europeus ", va rebre al llarg de tres mesos més de 270 il·lustracions provinents de nou països d'Europa i Llatinoamèrica, a més de la participació de l'artista sirià Yaser Safi i dels alumnes i les alumnes de l'escola.

Després d'un procés de selecció finalment s'exposen un total de 150 treballs. La inauguració d'aquesta exposició a Castelló, apropant la trista realitat que viuen milions de persones a tot el món, ha estat possible gràcies a la subvenció convocada per a activitats culturals de la Diputació de Castelló i l'estreta col·laboració amb l'EASD Castelló. A l'acte van assistir per part de la institució provincial el diputat de Cultura, Vicent Sales, i la cap del Servei de Cultura Núria Felip. També van estar presents el regidor d'Educació a l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, i el gerent de la Fundació Dávalos-Fletcher, José Vicente Ramón.

Nial nou-180x178Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px