970x250_appec2021

Exposicions

"La maduresa del dibuix" a la Galeria Sicart

bonart Vilafranca del Penedès - 05/12/16
\
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWEmociona't_Banner_180x178_1
L'exposició La maduresa del dibuix vol ser un petit homenatge als artistes que, des de fa dècades, tenen en la perseverança de la feina al taller, el seu dia a dia. Aliens als canvis del mercat, a les presses, a la intermitència de les exposicions, a la lleugeresa de les modes o les crisis econòmiques. Un homenatge, per tant, a la persistència i al compromís amb la creació.

L'elecció del dibuix com a fil conductor ve donada pel fet que, des de fa temps, el dibuix no només s'entén com a treball preparatori sinó com a obra final per a la majoria dels artistes, i així ho entenen els participants en aquesta exposició, sigui sobre paper, tela o esgrafiat a la paret; utilitzin llapis, bolígrafs o carbonets; tintes, olis o aquarel·les, fotocòpies, alumini o acer inoxidable.

Aquests últims anys hi ha hagut una gran eclosió d'aquesta tècnica en el mercat fonamentada bàsicament per la crisi econòmica i tenint com a protagonistes majoritaris els artistes més joves. A La maduresa del dibuix es poden constatar les influències dels artistes nascuts a les dècades dels 30, 40 i 50 del segle passat sobre aquestes noves generacions.

Aquesta exposició no hauria estat possible sense la col·laboració de les galeries Joan Prats i A34, i de tots els artistes participants.

Es podrà visitar a la Galeria Sicart de Vilafranca del Penedès, del 17 de desembre al 4 de febrer del 2017.

A la imatge, Dibuix 7 de Joaquim Chancho.

Et poden
Interessar
...

Banner 817x68 CAT