FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Modelats de paper" de Manolo Ripollés al Museu Terracota

bonart la galera - 10/12/16
Gif_Viladot_180x180_2Eude, generic
Del 15 de desembre de 2016 al 29 de gener de 2017, el Museu Terracota (baixos de l'Ajuntament de la Galera) acollirà una exposició de modelats de paper coordinada pel Taller d'Art Cinta Dalmau de Tortosa.

El Taller, d'Art Cinta Dalmau és la tretzena vegada que visita el Museu. Aquesta serà, de moment, la darrera exposició que coordina, ja que tanca el seu projecte, després d'un període de deu anys de durada. El Terracota espera que en un futur no molt llunyà, poder tornar a tenir la col·laboració del Taller d'Art Cinta Dalmau, ja que l'espai dedicat a exposicions temporals del Museu Terracota gràcies a la coordinació del Taller, ha ofert obres exquisides de la mà d'artistes excel·lents de les Terres de l'Ebre, i, de més enllà, a través de pràcticament totes les disciplines artístiques posant un especial èmfasi en la ceràmica, nexe d'unió amb el discurs museogràfic de l'espai permanent del centre.

Així des de l'any 2011 que va començar la relació amb el Taller el Museu Terracota ha acollit els següents artistes: Mikel Borràs (pintura), Cinta Dalmau (ceràmica), Joan Salvat (escultura), Roberto Martí (pintura i escultura), Sílvia Bonet (ceràmica), Joan Galiana (ceràmica), Víctor Coll (pintura), Isabel Jaques (ceràmica), Camil·la Pérez Salvà (ceràmica), Joan Panisello (ceràmica), Miquel Paton (pintura), Xavi Pino (escultura), Teresa Marta Batalla (ceràmica), Sílvia González (ceràmica), Conxita Sancho (ceràmica), Pep Casals (pintura), Jordi Sastre Viñes (pintura), Isabel Cid (ceràmica), Rafel Gandia (ceràmica) i Adolfo Comes (pintura i escultura).

El Museu Terracota vol donar les gràcies a Cinta Dalmau "ànima mater del Taller i com no als seus col·laboradors, per haver delectat els nostres sentits de tantes i tantes estones meravelloses mitjançant les creacions d'aquest conjunt de magnífics i superbs artistes".

El Taller d'Art Cinta Dalmau per cloure aquest període de simbiosi perfecta (Taller- Museu Terracota) proposa a l'artista d'Amposta Manolo Ripollés, amb una disciplina que fins ara no ens havia dut: el modelat de paper.

Manolo Ripollés començà a exposar la seva obra a mitjans dels anys 70 del segle XX, obra llavors vinculada a les avantguardes històriques i també als fenòmens locals de la cultura catalana.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021