818x68-Bonart-IA

Notícies

Sisena Setmana de la Fotografia del Cercle Artìstic Sant Lluc

Sisena Setmana de la Fotografia del Cercle Artìstic Sant Lluc
bonart barcelona - 12/12/16
Un any més, Sant Lluc organitza la Setmana de la Fotografia, que enguany arriba a la seva sisena edició. Una cita ja consolidada dins del calendari de Sant Lluc que té com a objectiu contribuir al coneixement de l'art de la llum en els seus vessants documental i artístic. La fotografia és una finestra oberta al món però també pot esdevenir el mirall de la nostra pròpia mirada.

Així doncs, aquest programa d'activitats, obertes a tothom, permet admirar l'obra dels grans mestres de la fotografia i alhora ofereix diverses eines, teòriques i pràctiques, per perfeccionar la creativitat fotogràfica.

Una exposició de les fotografies etnogràfiques de Cintet Rifà Anglada (1879-1938), una conferència dedicada a la riquíssima història de fotografia mexicana, una altra conferència sobre el polifacètic artista Carles Fontserè (1916-2007), un taller per aprendre a fotografiar les obres d'art i una taula rodona sobre el món de la producció, l'exposició i el col·leccionisme de la fotografia configuren el programa de la Setmana de la Fotografia.

El dia 12, a les 18 h. foto tertúlia a càrrec de John Mraz, historiador, professor i comissari d'exposicions. El tema, Dels daguerreotips a la digitalització: fotografia mexicana. A les 19.30 h. inauguració de l'exposició La fotografia de Cintet Rifà Anglada. Una mirada etnogràfica (1900-1930). El dia 13 de desembre, de 16.30 a 18.30 h., fotografiar espais i obres d'art, a càrrec dels fotògrafs Martí Gasull i Korina Kaisershot. A les 19 h. Pep Rigol, amb la col·laboració de Núria F. Rius parlarà de Carles Fontserè (1916-2007): del cartellisme a la fotografia. El dia 15 de desembre, taula rodona, a les 19 h. Crear, exposar i col·leccionar fotografia a càrrec d'Anna Belsa Soler, galerista d'El quadern robat i els fotògrafs Jordi Casañas i Miquel Casanelles.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021MG_Bonart-180x180px

Et poden
Interessar
...