FCC-Segell-banner4
Wodibow a la Galeria Alba Cabrera

Notícies

Wodibow a la Galeria Alba Cabrera

bonart valència - 13/12/16
Nial nou-180x178BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Amb la clara intenció de contribuir a l'elecció d'aquestes joguines meravellosos per als més petits i no tan petits, el dia 17 de desembre a les 12 h. la Galeria Alba Cabrera de València presentarà el treball seriós i conscienciós de la gent que fa Wodibow.

Segons la directora de la galeria, Graciela Devincenzi "és important destacar que aquests creadors fan joguines boniques, de qualitat i respectuosos amb el medi ambient. Han aconseguit unir disseny i naturalesa, tot això utilitzant només faig blanc o vaporitzat de Centre Europa, oli d'oliva, cera d'abelles i pintura a l'aigua; i són tan exigents en aquest afany que supervisen la producció de cada peça.

Afortunadament cada vegada som més conscients de l'ús irresponsable que molts fan del plàstic, un material que el nostre planeta no sap pair. Per això aquests artesans han decidit prescindir d'ell i sí, les seves joguines són 100% naturals, no porten res que contamini o perjudiqui el planeta, a l'home i als animals. Aquestes joguines no només no fan mal al medi, sinó que li cauen bé, perquè procedeixen directament d'ell. Petits gestos canvien el món".

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]