1280x150CAT

Notícies

Preestrena del documental "Art i rebel·lia Carles Fontserè" a la Filmoteca de Catalunya

bonart barcelona - 16/12/16
El dia 16 de desembre a la Filmoteca de Catalunya, de la Plaça Salvador Seguí, 1 de Barcelona ha tingut lloc la preestrena del documental Art i rebel·lia Carles Fontserè a contracorrent del realitzador Albert Abril. Han intervingut Esteve Riambau, director de la filmoteca de Catalunya; Jùsep Boya, director general d’Arxius, biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura; Sandra Forn, productora del documental i Ricard Planas, comissari del Centenari Carles Fontserè.

Esteve Riambau ha iniciat l’acte presentant Jùsep Boya, Sandra Forn i Ricard Planas, a la vegada que ha mostrat la seva satisfacció per poder ser escenari de la preestrena del documental. Sandra Forn, ha excusat la presència del director Albert Abril i ha explicat diferents aspectes del rodatge. Ricard Planas, ha significat el tarannà revolucionari, anarquista, independentista i inconformista de Carles Fontserè, afegint que “aquest centenari és el punt de partida d’un seguit d’actes i accions que es prolongaran en els anys vinents”. Per la seva banda, Jùsep Boya ha anunciat que el propòsit del departament de Cultura de la Generalitat és convertir Can Tista en un futur centre Fontserè.

El documental recull opinions sobre Fontseré de Daniel Giral-Miracle, Josep Rigol, Agustí Pons, Pilar Parcerisas, Josep Cruanyas i Ricard Planas, així com de Terry Broch que explica amb profunditat la seva vida al costat de Fontserè.

Més informació: www.carlesfontsere.cat
180x180-BONART-IAFM_Bonart-180x180px-Online

Et poden
Interessar
...