Expo Josep Coll 2022 baner
Mondo Galeria convoca el I Premi Internacional de Fotografia

Convocatòries

Mondo Galeria convoca el I Premi Internacional de Fotografia

bonart madrid - 17/12/16
Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs
Mondo Galeria convoca el I Premi Internacional de Fotografia Mondo Galeria enfocat a la recerca de nous talents en la producció fotogràfica de tot el món. El tema sobre el qual se centraran les propostes serà lliure, enfocant cap a la narrativa fotogràfica a través d'un conjunt d'imatges. Els participants hauran de presentar un cos de treball compost d'entre 5 i 10 fotografies originals i una introducció conceptual amb un text que descrigui la idea darrere d'aquestes imatges.

Per ampliar el criteri de selecció s'ha convocat a un jurat compost per professionals de diferents orígens i en diferents ciutats del món especialitzats en diversos camps de la fotografia: Claudio Composti (director d'art Mc2 Gallery i Preriscope Photoscouting a Milà, Itàlia); Matthieu Foss (director de FOCUS Festival de fotografia a Mumbai, Índia); Anna Sever (directora de l'agència ASA a Madrid, Espanya); Renato D'Agostin (fotògraf venecià establert a New York, USA); Diego Alonso (director de Mondo Galeria, Madrid-Eivissa, Espanya) i Javier Silva Meinel (fotògraf peruà, Lima, Perú).

Tots els treballs seran revisats per tots els jurats i es puntuaran en un sistema d'escala fins a arribar a 1 guanyador i 9 accèssits.1 dels 9 accèssits rebrà com a premi especial una beca per a una residència a LA neomudèjar, Madrid. El guanyador tindrà una exposició individual a Mondo Galeria - Madrid durant PhtoEspaña 2017. 1 imatge de cada un dels accèssits serà produïda i presentada en Mondo Galeria - Madrid durant l'exposició del premi.

Els treballs es podran presentar fins a l'1 de març 2017 les 24 h. El guanyador serà anunciat l'1 abril 2017.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]