Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

La Tèrmica anunciarà als nous artistes residents de Creadors 2017 l'11 de gener

La Tèrmica anunciarà als nous artistes residents de Creadors 2017 l\'11 de gener
bonart màlaga - 18/12/16
La convocatòria de beques per a artistes residents 'La Tèrmica Creadors' de Màlaga que va iniciar fa tres temporades està suposant un èxit de convocatòria absolut desbordant totes les previsions de l'organització. Per a l'any 2017 el centre de cultura contemporània de la Tèrmica ha rebut més de 350 sol·licituds per participar en el seu programa de residències artístiques. Es tracta del doble de peticions rebudes pel que fa a 2015, havent rebut enguany sol·licituds des d'Anglaterra, Bèlgica, Mèxic, Cuba o Brasil i altres països europeus.

Els sis artistes seleccionats per participar en Creadors 2017 2017 s'anunciaran definitivament a la pàgina web de La Tèrmica el dia 11 de gener de 2017, donat l'augment de la demanda d'aquest any. El programa busca impulsar el desenvolupament creatiu i professional d'artistes tant nacionals com estrangers vinculats a qualsevol disciplina artística i que disposin d'una formació o trajectòria prèvia.

La convocatòria d'aquesta edició ha tingut lloc des del 25 de juliol fins al 30 de setembre de 2016, a través d'un formulari d'inscripció establert al web de la Tèrmica.

Residències artístiques
El programa 'La Tèrmica Creadors' permetrà a sis creadors d'arreu del món allotjar-se a les seves instal·lacions des de febrer fins a juny del 2017, i disposar dels mitjans tècnics i econòmics necessaris per desenvolupar les seves idees, que serviran, a més, per dotar de continguts al centre. D'aquesta manera, cada un dels participants rebran una ajuda de 2.400 euros de suport a la producció.

L'edició del 2017 suposarà la quarta edició d'un projecte en el qual participat artistes joves de reconeguda trajectòria com Miguel Gómez Losada, Emmanuel Lafont, Omar Víctor Diop, Mamen Morillas, Carmen González Castro, Ana Panxa, Marta Beltrán, Nekane Manrique, Fernando Bayona , Florència Rojas, José Luis i Javier Valverde, Jean Philippe Illanes, Dadi Dreucol, laconjunciónY, Gala Knörr i Katharina Fitz. Tots ells van desenvolupar els seus projectes artístics al llarg de quatre mesos, i van poder mostrar al públic en les Jornades de la Creació de la Tèrmica celebrades el 2014, 2015 i 2016, rebent les diferents mostres més 8.000 visites.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...