FCC-Segell-banner4
Barcelona protagonitza la mostra de cinema documental Miradocs

Notícies

Barcelona protagonitza la mostra de cinema documental Miradocs

bonart barcelona - 18/12/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
La mostra de cinema documental Miradocs celebra enguany la setena edició a La Casa Elizalde. Una finestra oberta a les produccions documentals sobre la ciutat de Barcelona i als autors residents a la nostra ciutat. Al final de cada sessió el públic podrà compartir l'experiència de veure els films en un col·loqui amb els autors dels documentals.

Del 18 al 27 de gener s'emetran un total de 9 documentals, una sessió de 3 curtmetratges i una classe magistral de la mà de Núria Esquerra, muntadora de cinema de més de 20 llargmetratges. Aquest any Miradocs presentarà el documental preferit de Neus Ballús, directora i guionista de cinema i productora audiovisual, guanyadora del Premi Goya al Millor Director Novell l'any 2014 pel film La Plaga. El documental que ha triat la cineasta és Més enllà del mirall, de Joaquim Jordà. Un documental que pretén introduir-se en el món de les malalties mentals que comporten diferències substancials a l'hora de percebre la realitat.

Barcelona és una ciutat de documental, és per això que Miradocs ofereix una mirada sobre el món que ens envolta sense deixar de banda el retrat de la nostra ciutat. Aquesta mostra anual és una gran oportunitat per a joves directors per demostrar els seus treballs fora de circuits especialitzats, a un públic més generalista i d'establir-hi un diàleg.

Totes les sessions començaran a les 19.30h i l'entrada és lliure. Miradocs és una mostra co-organitzada per Barcelona Espai de Cinema-BEC i el Centre Cultural La Casa Elizalde. Hi col·laboren entitats i centres d'ensenyament de referència com l'Escola de Cinema de Barcelona (ECIB), l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Et poden
Interessar
...

banner-pablito