818x68-Bonart-IA

Exposicions

"Camins de Ferro" a l'estació de Cartagena

\
bonart cartagena - 23/12/16
La Fundació dels Ferrocarrils Espanyols i Adif presenten a l'estació de Cartagena l'exposició fotogràfica amb obres premiades, seleccionades i preseleccionades en el 28è concurs fotogràfic "Camins de Ferro", que es podrà visitar fins al 16 de gener.

L'exposició està composta per 43 obres originals i 136 digitals, seleccionades d'entre les 5.045 fotografies presentades pels 2.183 autors de 46 països, que han concorregut a la present edició.

Entre les obres destacades hi ha el primer premi, concedit a la fotografia "Train to Sibèria", de Nataliya Kharlamova. El segon premi, "Boira, quilowatts i velocitat", d'Alejandro Caporale, a més del premi Autor Jove que es va concedir a l'obra "Cerca", de la fotògrafa basca Sara Berasaluce Duc.

La sèrie "Train to Sibèria", de la fotògrafa russa Nataliya Kharlamova, va obtenir el primer premi. Periodista i fotògrafa nascuda a Moscou el 1978, ha estat alumna d'Alexander Lapin. Fins a 2011 va treballar en el teatre Okolo de Moscou, a més de ser editora d'imatges en diferents mitjans. Des del 2009 es dedica a la fotografia documental i comença un projecte sobre adults i nens amb discapacitat intel·lectual. Actualment, està treballant en els documentals "Autisme" i "Nens ​​adults" a Sibèria. El 2012 va ser premiada amb el PhotoPhilantropy Activist Awards i el 2015 amb el Without Barriers.

A la imatge, Rail 1 de José Ángel Palao, participant d'Iecla.
inclassificablesImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...