Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Nova edició del cicle de Tallers de Sarga al Museu i Forn del Vidre

Nova edició del cicle de Tallers de Sarga al Museu i Forn del Vidre
Fer poble i respectar la tradició no està renyit amb ser creatiu ni amb el fet de gaudir en família amb manualitats amb les quals poden gaudir grans i petits. Per aquest motiu, aquest 2020, el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet torna a projectar un nou cicle anual de Tallers de Sarga, durant el mes de febrer de 2020 i que s’allargarà fins el mes de desembre. 
 
D’aquesta manera, i fins a finals d’any, el Museu torna a oferir la possibilitat d’aprendre més sobre una de les tradicions més lligades a la historia de la vil·la, a través dels tallers que durant el 2020 s’adaptaran a cada estació i que aquest, any com a novetat, incorporen algunes sessions obertes a tota la família. Com en edicions precedents, el preu de cada taller inclouen la peça que els participants elaboraran en cada sessió i que es podran endur a casa, tot el material necessari i també d’una entrada gratuïta al Museu. 
 
Enguany, l’encarregada de conduir de nou els tallers serà la mestra cistellera Anna Sínia. La sarga és un material molt vinculat a l’activitat vidriera que va existir a Vimbodí durant la primera meitat del segle vint: era el material amb que es folraven garrafes, ampolles i altres envasos per evitar que es trenquessin amb el seu ús diari. 
 
Per part de l’Ajuntament, aquestes experiències es perfilen com una opció molt interessant per a conèixer i promocionar el passat de la vil·la. “Som un municipi amb una llarga història i tradició i aquestes sessions poden ajudar a aprofundir en el nostre passat d’una manera social i molt entretinguda, que ens ajuda a comprendre més i millor el nostre poble”, argumenta el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vimbodí, Roger Estudillo. 
 
banner-oro-180x180Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1