FCC-Segell-banner4
Fernando Zaparain exposa al Teatre Calderón

Notícies

Fernando Zaparain exposa al Teatre Calderón

bonart valladolid - 28/12/16
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Baner_Esteva_Bonart_360x356
El dia 13 de desembre es va inaugurar a la Sala d'Exposicions del Teatre Calderón (Valladolid) la mostra amb les obres guanyadores i seleccionades de la XVII Certamen de Pintura ACOR. B / N, oli sobre alumini rentat de l'artista Fernando Zaparaín forma part d'aquesta exposició col·lectiva que es podrà visitar fins al dia de gener. del 2017

L'artista va assistir a la inauguració a la qual van acudir l'alcalde de Valladolid, Óscar Puente; la regidora de Cultura i Turisme, Ana Redondo; el president de ACOR, Carlos Rico; el guanyador de l'actual edició i altres artistes seleccionats.

Al certamen de Pintura ACOR han concorregut un total de 87 obres pictòriques en aquesta edició. El jurat compost per Gianni Ferraro, artista italià establert a Segòvia i Francisco Javier de la Plaça, catedràtic d'Història de l'Art de la Universitat de Valladolid, ha seleccionat 24 obres que s'exhibeixen fins al 8 de gener al teatre Calderón.

De la Plaça va destacar la gran qualitat de les obres presentades que, segons ell, són d'un extraordinari realisme i que, en alguns casos, són una mostra de noves tècniques. B / N és un retrat realista a l'oli sobre alumini rentat d'una dona negra amb un jersei blanc.

Obres de Fernando Zaparaín són presents en diverses col·leccions de museus, institucions i particulars entre les quals destaquen el Col·legi d'Espanya a París, el MUVa (Museu de la Universitat de Valladolid) o la Fundació Municipal de Cultura de l'Ajuntament de Valladolid així com l'Institut municipal de Cultura de l'Ajuntament de Burgos. Cal també destacar les seves nombroses exposicions individuals o col·lectives a Espanya Portugal i França.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells