M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
\

Exposicions

"American Lesson" de Gianfranco Mazza a La Escocesa

bonart barcelona - 12/01/17
Eude, genericLa-Galeria-201602-recurs
La Escocesa del carrer Pere IV, 345 de Barcelona obre la temporada 2017 d'exposicions a l'Espai M amb una mostra de l'artista italià Gianfranco Mazza, que finalitza la seva residència al centre amb 'American Lesson'.

'American Lesson' és un viatge transatlàntic itinerant a la recerca del minimalista americà a través de la re-interpretació d'alguns dels treballs més emblemàtics dels seus màxims representares. Com en un taller renaixentista, el jove aprenent es transforma copiant el treball del mestre, que s'encarrega de la concepció i conclusió de l'obra, tractant d'aprendre d'ell totes les tècniques i trucs de l'ofici. En aquest cas, la reproducció i reinterpretació d'obres de Sol Lewitt, Donald Judd o Carl Andre es converteix en pretext i objectiu per aprendre més a fons la lliçó americana. 'American Lesson' és un examen. L'exposició coinsiste en la reinterpretació de cinc obres entre els cinc principals exponents del minimalisme americà

Gianfranco Mazza (Itàlia, 1988). Viu i treballa entre Bologna i Barcelona. L'exposició s'inaugura el 19 de gener de 19.30 a 22 h. i es podrà visitar fins al 29 de gener.

Et poden
Interessar
...