FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Miradocs" a la Casa Elizalde

bonart barcelona - 13/01/17
180x180220317_Verdu_Bonart-180x180
Miradocs és una mostra de cinema documental on els barcelonins, les barcelonines i la ciutat són els protagonistes. L'objectiu és que els autors residents a la ciutat puguin exhibir els seus films i que els documentals en què Barcelona és protagonista puguin ser vistos a la pantalla de La Casa Elizalde.

La setena edició de la mostra de cinema documental Miradocs arrencarà el dia 18 de gener amb la pel·lícula A la punta strasse 2º Acto dirigida per Anna Cervera.  El documental és un retrat del teixit social i artístic del barri Gòtic actual, herència del moviment underground dels anys 80 i 90 que ha quedat diluït arran de la desaparició del bar 2º Acto, un dels últims reductes d’espai de llibertat.

Enguany Miradocs celebra la setena edició a La Casa Elizalde i fins al 27 de gener s’emetran un total de 9 documentals, una sessió de 5 curtmetratges i una classe magistral de la mà de Núria Esquerra: El muntatge del documental: escriure la pel·lícula en el muntatge. Esquerra és muntadora de cinema i ha treballat en més de 20 llargmetratges, la majoria d'ells documentals al costat de directors de renom com José Luis Guerín o Joaquim Jordà.

També visualitzarem alguns dels millors documentals realitzats pels alumnes de les escoles més importants de cinema de Barcelona com Escola de Cinema de Barcelona (ECIB), l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En aquesta edició coneixerem el documental preferit de Neus Ballús, directora i guionista de cinema i productora audiovisual, guanyadora del Premi Goya al Millor Director Novell l’any 2014 pel film La Plaga. El documental que ha triat la cineasta és Més enllà del mirall, deJoaquim Jordà. Un documental que pretén introduir-se en el món de les malalties mentals que comporten diferències substancials a l’hora de percebre la realitat.

Miradocs és una mostra co-organitzada per Barcelona Espai de Cinema-BEC i el Centre Cultural La Casa Elizalde.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68