Visites Palau Moja_1280x150

Notícies

Montfullà inaugura una plaça dedicada al pintor Isidre Vicens

Montfullà inaugura una plaça dedicada al pintor Isidre Vicens
bonart bescanó - 15/01/17
Dins dels actes programats amb motiu de la Setmana Isidre Vicens que organitzen l'ajuntament de Bescanó i l'Ateneu Republicà, al matí s'ha inaugurat la Plaça Isidre Vicens en homenatge a aquest artista gironí mort l'any passat i que es va caracteritzar per ser un sindicalista compromès i llibertari, etern defensor de la causa catalana i dels valors republicans i que una vegada acabada la guerra va patir la repressió de la dictadura.

L'alcalde de Bescanó va acompanyar a la vídua i filla d'Isidre Vicens i als organitzadors de la Setmana que varen inaugurar la plaça Isidre Vicens, després d'haver descobert una placa commemorativa al pintor a la seva casa de Montfullà. També es va organitzar una caminada cultural organitzada per la Colla Excursionista l'Isard i guiada per Lluís Solé i Perich.

La Setmana Isidre Vicens s a iniciar el dia 13 al casal d'avis amb una taula rodona i la inauguració d'una exposició d'Isidre Vicens. S'ha organitzat un concurs de pintura ràpida i el dia 22 es farà l'entrega de premis.

A la imatge, els participants en l'acte d'inauguració de la Plaça Isidre Vicens de Montfullà.
Impremta Pages - banner-180x178bonart-1_1

Et poden
Interessar
...