M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Tomás Cantón pinta Marc Márquez i exposa \

Exposicions

Tomás Cantón pinta Marc Márquez i exposa "El títol més perseguit" al Museu Comarcal

bonart cervera - 24/01/17
La-Galeria-201602-recursEude, generic
El Museu de Cervera, amb la col·laboració de l'Official Fanclub Marc Márquez 93, presenta una nova exposició que té com a protagonista el pentacampió del món de motociclisme: Marc Márquez. En aquesta ocasió, el pilot apareix representat celebrant victòries, o en el moment de concentració, abans de l'inici de la carrera, o en plena cursa: 18 escenes corresponents a les 18 curses del Mundial del 2016 en què Marc Márquez es va tornar a coronar campió del món de la categoria reina.

Unes representacions que sorprendran l'espectador, ja que es tracta de pintures hiperrealistes, on la pinzellada arriba a confondre's amb els píxels de la imatge fotogràfica que va plasmar, en primer terme, l'escena escollida. I és que el pintor madrileny Tomás Cantón, aconsegueix mostrar, amb el seu pinzell, l'emoció viscuda als circuits amb una precisió absoluta.

Tomás Cantón és un apassionat de les carreres des de l'època de Nieto, Aspar, Lawson, Spencer, època en què va començar a realitzar els seus primers dibuixos de motos, i és un dels pocs pintors d'Espanya que dedica la major part de la seva obra al món del motor i, especialment, al motociclisme.

L'artista s'ha basat en les fotografies de Jaime Olivares, fotògraf de l'equip Repsol Honda en els Grans Premis de MotoGP, amb un gran prestigi en l'àmbit internacional en el món de la fotografia de la moto.

Amb aquesta exposició, la ciutat de Cervera i el Museu que acull l'exposició permanent sobre Marc Márquez, li rendeix un nou homenatge i amplia l'oferta destinada als seus nombrosos seguidors.

La inauguració de l'exposició tindrà lloc el dia 29 de gener a les 12 del migdia al Museu de Cervera, i comptarà amb la presència de l'artista, Tomàs Cantón, i del president de l'Official Fanclub Marc Márquez 93, Ramon Márquez.

Es podrà visitar fins al 26 de febrer del 2017.

Et poden
Interessar
...