banner_aire_bonart_horitzontal

Convocatòries

La Fundació Botín llança una nova edició de les seves Beques Internacionals

La Fundació Botín llança una nova edició de les seves Beques Internacionals
bonart santander - 12/02/20

La Fundació Botín llança una nova edició de les seves Beques Internacionals d'Arts Plàstiques i de les seves Beques de Comissariat d'Exposicions i Gestió de Museus. Es tracta de la XXVIII i la XVI edició d'aquests ajuts, el termini per a ser sol·licitades finalitza el 8 i el 22 de maig, respectivament.

Les Beques d'Arts Plàstiques es destinen tant a la formació com a el desenvolupament de projectes personals i d'investigació. Sempre han d'estar vinculades a la creació artística i no a el desenvolupament d'un estudi teòric. Artistes de qualsevol nacionalitat poden concórrer a aquesta convocatòria, en la qual una de les beques es destina a creadors menors de 30 anys espanyols o residents (com a mínim cinc anys immediatament anteriors a la sol·licitud de la beca) i que vulguin traslladar-se a l'estranger per continuar el seu treball, estudi o estada en residència.

Cadascuna de les sis beques ofertades preveu una durada prevista de 9 mesos i comprèn una dotació econòmica de 23.000 euros i una assegurança mèdica en cas de necessitar desplaçament a un país diferent a el de residència. Des de la seva posada en marxa el 1993, més de 200 artistes han rebut aquest ajut que actua com a element dinamitzador de l'art emergent i representa un suport per a aquells artistes que volen desenvolupar un projecte d'investigació artística.

SS_Bonart-180x180-OnlineEude, generic

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90