Expo Josep Coll 2022 baner
La Fundació Botín llança una nova edició de les seves Beques Internacionals

Convocatòries

La Fundació Botín llança una nova edició de les seves Beques Internacionals

bonart santander - 12/02/20
banner-elscatala-180x180pxNial nou-180x178

La Fundació Botín llança una nova edició de les seves Beques Internacionals d'Arts Plàstiques i de les seves Beques de Comissariat d'Exposicions i Gestió de Museus. Es tracta de la XXVIII i la XVI edició d'aquests ajuts, el termini per a ser sol·licitades finalitza el 8 i el 22 de maig, respectivament.


Les Beques d'Arts Plàstiques es destinen tant a la formació com a el desenvolupament de projectes personals i d'investigació. Sempre han d'estar vinculades a la creació artística i no a el desenvolupament d'un estudi teòric. Artistes de qualsevol nacionalitat poden concórrer a aquesta convocatòria, en la qual una de les beques es destina a creadors menors de 30 anys espanyols o residents (com a mínim cinc anys immediatament anteriors a la sol·licitud de la beca) i que vulguin traslladar-se a l'estranger per continuar el seu treball, estudi o estada en residència.


Cadascuna de les sis beques ofertades preveu una durada prevista de 9 mesos i comprèn una dotació econòmica de 23.000 euros i una assegurança mèdica en cas de necessitar desplaçament a un país diferent a el de residència. Des de la seva posada en marxa el 1993, més de 200 artistes han rebut aquest ajut que actua com a element dinamitzador de l'art emergent i representa un suport per a aquells artistes que volen desenvolupar un projecte d'investigació artística.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68