FCC-Segell-banner4
Presentació del llibre \

Notícies

Presentació del llibre "Miró i els poetes catalans" de Vicenç Altaió

bonart barcelona - 03/02/17
180x180on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart
Vicenç Altaió es va sentir molt satisfet de poder presentar, a la Fundació Miró de Barcelona, el llibre Miró i els poetes catalans. El defensor dels llibres de butxaca va lloar la tasca realitzada per enciclopèdia Catalana de poder oferir un llibre de gran format i que recull les imatges dels llibres que Miró va fer amb els poetes catalans i el llibre d'estudi profusament il·lustrat. "Miró –va dir Altaió en l'acte de presentació que va omplir l'auditori de la Fundació Miró– era un poeta. De fet, que cada, abans d'entrar a l'estudi, llegia una poesia".

Altaió, poeta, activista cultural i col·laborador de Bonart, va rebre la felicitació dels presents i un encès elogi d'Albert Pèlach, directora general del grup Enciclopèdia catalana; de Rosa Maria Malet, directora de la Fundació Miró i Xavier Antic, filòsof, que va fer la introducció del llibre.

L'estoig dels dos llibres s'hi narren les biografies dels poetes, paral·leles a les de Miró i les seves col·laboracions i relacions en el marc històric i el combat cultural: J.V. Foix, Joan Salvat-Papasseit, Josep Carner, Carles Sindreu, Joan Brossa, Joan perucho, Salvador Espriu, Miquel Martí Pol i Pere Gimferrer.

Altaió va insistir en agrair el "treball col·lectiu de totes les persones que han treballat per fer possible aquest llibre".

A les imatges, dosm oments de l'acte celebrar a l'Auditori de la Fundació Miró de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-