FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Viatge artístic a través de tres generacions" a la Casa de Cantàbria

bonart madrid - 06/02/17
Impremta Pages - banner-180x178Baner_Esteva_Bonart_360x356
L'Ambaixada del Regne del Marroc a Espanya organitza, de l'1 al 15 de febrer de 2017, en col·laboració amb Casa de Cantàbria a Madrid, una Exposició col·lectiva de pintura, sota el títol: Viatge artístic a través de tres generacions.

La mostra artística està composta per més de 45 quadres de tres destacats artistes marroquins: Naima Aboulazhar, Abdelaziz Lourhraz i Soufiane Bougrine.

Es tracta de l'obra d'uns creadors d'arts plàstiques amb diferents conceptes, des de l'abstracte a l'art lliure i compromès, amb un elevat potencial pictòric i estils cridaners, expressant alhora les motivacions profundes, així com la gran sensibilitat dels pintors.

L'obra artística la componen un conjunt de llenços fascinants que reprodueixen en les seves tonalitats una variada gamma cromàtica i ens porten a un viatge de formes, de colors, de signes i de símbols.

Aquesta selecció pictòrica ens proposa un recorregut i un retrobament amb els sentits, el color i l'entusiasme dels seus artistes. Tres generacions, tres senders i una mateixa joventut en els colors. Obra diversa i agermanada.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner