1280x150CAT

Exposicions

La Sala Parés inaugura “London City” de Neus Martín Royo

La Sala Parés inaugura “London City” de Neus Martín Royo
bonart barcelona - 08/02/17
El dia 16 de febrer la Sala Parés (C. Petritxol, 5) de Barcelona inaugura la nova exposició de Neus Martín Royo, London City. La mostra, que estarà oberta fins al 14 de març a l’espai 2 de la galeria, consta de 25 quadres -oli sobre tela- que reprodueixen de forma realista alguns dels indrets de la ciutat de Londres.

London City és un retrat sentimental i personal de la ciutat”, explica la mateixa artista, que ha estat més de dos anys preparant la mostra, l'onzena en solitari que inaugura a la Sala Parés.

London City immortalitza racons importants o atractius per la pintora, espais identitaris i paisatges icònics dels barris de Nothing Hill, Chelsea, Covent Garden, Candem i Hackney. Els quadres reprodueixen les botigues d’antiguitats de Portobello Road i les cases elegants i coloristes de Nothing Hill, cafès, pubs i restaurants, food-trucks i Vespes que transporten al moviment mod anglès. Espais bells i solitaris marca de la casa Neus Martín Royo.

El catàleg de l’exposició London City compta amb el pròleg de Tracey Jackson, professora del British School of Barcelona.

Neus Martín Royo (Barcelona, 1968) aporta una renovada mirada realista als espais urbans. Influenciada per artistes com Edward Hopper, màxim exponent del realisme pictòric americà de principis del segle XX, Martín Royo distorsiona la realitat gràcies a l’ús subjectiu del color, convertint la imatge de la tela en una visió atractiva dels espais solitaris de la ciutat. L’any 2015, la pintora va exposar a la Sala Parés Objectes Perduts, el seu particular viatge sentimental per la seva ciutat, Barcelona.
inclassificablesNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...