M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
La Universitat Jaume I de Castelló i el MACVAC organitzen el MOOC

Notícies

La Universitat Jaume I de Castelló i el MACVAC organitzen el MOOC

bonart castelló - 09/02/17
La-Galeria-201602-recursAnunci_Ampudia
L'àrea d'Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat Jaume I de Castelló i el MACVAC (Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni) organitzen el MOOC (Cursos Online, Massius, Oberts i Gratuïts) titulat Els llocs de l'art. Del museu i altres espais. Aquest curs es realitza en línia i la inscripció és totalment gratuïta, a més que no són necessaris coneixements previs.

Segons fonts de l'organització pensar en un museu -o més en general, en un lloc on es mostra l'art- és endinsar-se en un món ple d'interrogants sobre la seva organització o de la seva configuració. El curs es planteja com un viatge als secrets d'uns llocs expositius molt diferents entre si, des d'un museu situat en un entorn rural a una sala expositiva o un museu a l'aire lliure. Igualment el curs acosta al públic el procés d'organització d'una exposició i els processos de restauració de les obres d'art.

El curs tindrà una periodicitat de l'1 març 2017 al 18 d'abril de 2017. El programa arrenca amb una visita virtual al Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni (MACVAC) a càrrec de Patricia Mir Soria. Llicenciada en Humanitats per la Universitat Jaume I, crítica d'art i periodista cultural. Entre els continguts també es podrà realitzar un passeig per l'Espai d'Art Contemporani de Castelló (EACC) de la mà de Juan Francisco Fandos, responsable d'didàctiques i activitats de l'Espai d'Art Contemporani de Castelló. L'anàlisi de MIAU, un museu a l'aire lliure el realitzarà Joan Feliu Franch, del departament d'Història, Geografia i Art de la Universitat Jaume I de Castelló.

Et poden
Interessar
...