FCC-Segell-banner4
Trobada d\'Eugenio Ampudia a Mini Hub

Notícies

Trobada d'Eugenio Ampudia a Mini Hub

bonart madrid - 15/02/17
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356banner web TA22_bonart_180x180
El dia 15 febrer, a les 20 h. a MINI Hub del carrer Palma, 10 de Madrid tindrà lloc una trobada amb Eugenio Ampudia. L'artista multidisciplinari protagonitzarà una trobada al nou espai MINI Hub de Malasaña en el qual compartirà amb els assistents les claus de la seva trajectòria artística i com l'aplicació de les noves tecnologies ha marcat la seva obra.

Eugenio Ampudia serà el protagonista d'aquesta trobada en el qual no només compartirà amb els assistents les claus de la seva trajectòria artística i com l'aplicació de les noves tecnologies ha marcat la seva obra, també mostrarà una selecció dels seus treballs més significatius i reflexionarà sobre els nous camins del i el paper que li correspon a l'espectador en aquest nou ordre.

Eugenio Ampudia (Valladolid, 1958) és en l'actualitat un dels videoartistes espanyols més reconeguts. El seu treball multidisciplinari va rebre el 2008 la beca The Delfina Foundation (Londres) i el Premi AECA al millor artista espanyol viu representat en ARCO08. El seu treball indaga, sota una actitud crítica amb el sistema establert de l'Art, en la idea mateixa de procés artístic, tant del significat de l'obra en si com dels mecanismes tradicionals de promoció, contemplació i interpretació d'aquesta.

A la image, Voladura d'Ampudia.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells