banner_aire_bonart_horitzontal

Certàmens

ARCO a Matadero Madrid

ARCO a Matadero Madrid
bonart madrid - 20/02/17

Matadero Madrid, del carrer Legapzi, 8 de Madrid es suma a la programació d'ARCO amb una programació especial que inlou visites professionals i esdeveniments oberts al públic tot coincidint amb la celebració de la fira.

La programació s'inicia  el mateix dissabte 18 amb l'obertura de Sauna, un projecte de Carles Monléon Gendall que s'emmarca en la línia de suport a la producció i l'experimentació d'artistes locals a Matadero Madrid. Sauna és al mateix temps una sauna finlandesa efímera i un espai públic on es desenvoluparà tots els dies fins al 5 de març una micro-programació cultural hivernal amb actuacions d'a_mal_gam_a, Arantxa Boyero, Marian Garrido, Lanoche, Julia Morandeira i Margarida Mendes, Abraham Rivera i Chirie Vegas, entre d'altres.

 Els argentins Diego Bianchi i Luis Garay presenten Under de Sí, el divendres 24 i dissabte 25 de febrer, a les 20.30 h. a la Sala Max Aub de les Naus de l'Espanyol, i dins d'ARCO Argentina, una peça transitable a mig camí entre allò escultòric, una obra de teatre i un happening.

També divendres 24 obren les seves portes al públic general des de les 19 fins a les 23 h. els estudis i espais de treball del programa de residències del Ranchito, que acull des del 23 de gener els treballs d'investigació artística de quatre creadors locals i altres quatre argentins. Aquesta jornada d'estudis oberts comptarà a més amb la performance de Taller d'Casquería i la participació d'una de les residents, Agnès Pe.

Finalment, durant la setmana d'ARCO, de dimarts a diumenge, s'obrirà en horari especial d'11 a 21 h. la intervenció Visita guiada d'Elena Alonso.

A la imatge, "Under de Sí", Mariano Barrientos, 2017.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88