banner_aire_bonart_horitzontal

Certàmens

ARCOlisboa presenta programa

ARCOlisboa presenta programa
Gisela Chillida madrid - 24/02/17

En el marc d'ARCOmadrid 2017, es va presentar el 23 de febrer passat la 2a edició de ARCOlisboa que, organitzada per IFEMA, es celebrarà del 18 al 21 de maig a la Cordoaria Nacional amb el suport de la Câmara municipal de Lisboa, Fundaçao EDP i el Ministeri de Cultura de Portugal.

La qualitat dels programes artístics de les galeries internacionals seleccionades pel Comitè Organitzador per ARCOlisboa 2017, així com el programa social a la capital lusitana, seran el millor reclam per atraure un col·leccionisme internacional, a reconeguts professionals i al públic en general.  

ARCOlisboa acollirà un seguit de trobades i activitats relacionades amb Llatinoamèrica que reuniran a destacats professionals del món de l'art, com és el cas de la Trobada de Museus d'Europa i Iberoamèrica, entre d'altres. L'acte de presentació comptà amb la presència del Secretari d'Estat dóna Cultura de Portugal, Miguel Honrat, l'Ambaixador de Portugal a Espanya, Francisco Ribeiro de Menezes, autoritats de la Câmara Municipal de Lisboa, EDP i el Ministeri de Cultura de Portugal, a més de periodistes i altres professionals de l'art contemporani.

El món de l'art tornarà a mirar a Lisboa, ciutat que gaudeix d'una escena artística especialment dinàmica. Al suport a la Fira d'institucions, galeries i col·leccionistes coincideix, a més a més, amb la creació del nou espai del Museu d'Art, Arquitetura i Tecnologia (MAAT) de la Fundação EDP així com l'aparició de noves galeries i espais non profit o la nominació de Lisboa com capital Iberoamericana de la Cultura 2017.

A la imatge, ARCOlisboa, 2017.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1