FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Decoding" o investigar el disseny, al Santa Mònica

bonart barcelona - 24/02/17
Banner-300x250_1Eude, generic
L’Espai Balcó de l'Arts Santa Monica acull l’exposició Decoding: Zoom in design, una experiència que combina ciència i creativitat i que se centra a mostrar, experimentar i fer reflexionar sobre la investigació en el Disseny.

Organitzada i produïda pel propi centre conjuntament amb ELISAVA Research –el departament d’investigació de l’Escola de Disseny i Enginyeria ELISAVA– l’exposició proposa un recorregut físic pels processos i les competències creatives relacionades amb el disseny, així com el seu llenguatge metodològic. La mateixa visita a l’exposició es converteix en un procés creatiu que tothom podrà experimentar en primera persona.

L’espai expositiu està dividit en sis àmbits, que coincideixen amb diferents parcel·les d’investigació: l’ontologia del disseny, el procés del disseny, les competències creatives; el disseny com a impulsor de les tecnologies disruptives; la captació d’allò que és imperceptible; i el Màster en Procés Creatiu, que s’impartirà a ELISAVA i ha estat creat en col·laboració amb ElBulliFoundation i Ferran Adrià.

Decoding: Zoom in Design suposa un tram més en la investigació iniciada per ELISAVA Research amb l’objectiu de dominar l’escala i la lent amb què mesurem i mirem el disseny i que conclourà amb una gran exposició a principi del 2018 al Museu del Disseny de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner