FCC-Segell-banner4
Riera i Aragó, artista invitat de la fira Art Madrid 2017

Certàmens

Riera i Aragó, artista invitat de la fira Art Madrid 2017

bonart madrid - 25/02/17
Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart
El barceloní Riera i Aragó (Barcelona, 1954) és l'artista invitat de la fira Art Madrid 2017 que se celebra del 22 al 26 de febrer al CentreCentre Madrid Cibeles. Dues obres de Riera i Aragó es poden veure a l'estand de la Galeria BAT Alberto Cornejo; concretament, Avió amb roda taronja i Avió amb roda vermella. Riera i Aragó pertany a aquesta generació d'artistes que en els anys vuitanta va reprendre els llenguatges de la pintura i l'escultura, essent un dels protagonistes de la recuperació de la pràctica escultòrica que les avantguardes dels anys trenta, a partir del ferro, havien començat. Riera i Aragó ha signat el cartell oficial de la fira que ha arribat a la dotzena edició. Actualment, Riera i Aragó exposa a la Galeria Eude de Barcelona.

Art Madrid, en aquesta dotzena edició, s'ha consolidat com una alternativa a ARCOmadrid, aconseguint la presència de destacats galeristes i artistes, a la vegada que el seu emplaçament emblemàtic i molt cèntric ha fet que el nombre de visitants hagi anat en augment en cada edició.

Participen en l'edició 2017 d'Art Madrid, que acaba el dia 26 de febrer, les galeries 3 Punts Galeria, Alba Cabrera Gallery, Alonso Vidal, Art Lounge Gallery, Arte Periférica, Aurora Vigil-Escalera, Collage Habana, Galería 6mas1, Galería Arancha Osoro, Galería BAT alberto cornejo, Galería Benlliure, Galería Espiral, Galería Estampa, Galería Hispánica Contemporánea, Galería Jorge Alcolea, Galería Kreisler, Galería La Aurora, Galería Leúcade, Galeria Miquel Alzueta, Galería Moleiros, Galería Montenegro, Galería Vanguardia, Galería Zielinsky, Galleria Unique, Klaus Steinmetz, Luisa Pita, Maksla XO Gallery, Marc Calzada, Moret Art, Norty, Nuno Sacramento, Pep Llabres Art Contemporani, Rodrigo Juarranz, Schmalfuss Berlin i Yiri Arts.

A la imatge, obra de Riera i Aragó a Art Madrid 2017.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura