BannerFCC_Bonart
Conferència sobre el pensament crític i l\'art actual a La Panera

Notícies

Conferència sobre el pensament crític i l'art actual a La Panera

Baner_MarDeFons_Bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El 20 de febrer de 2020 de 12 a 14h., a La Panera de Lleida, Joan Pallé donarà una conferència sobre pensament crític i art actual titulada: Against everything. Alguns apunts sobre pensament crític i art actual. 

L'artista fa servir tot tipus de recursos en els quals el text i la imatge sempre són presents, siguin vídeos, pintures, instal·lacions, dissenys, fotografies o acció. Els seus treballs tenen una gran càrrega cultural que en ocasions deriva cap al simbolisme.

Alguns dels temes de què tracta són la visió postmoderna de la comunicació de masses, el subjecte neoliberal, la societat de l’espectacle, l’anàlisi sobre la construcció de la imatge i l’imaginari del que és inadequat. Posant especial èmfasi en els fonaments teòrics que sostenen la seva pràctica artística.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...