M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT

Notícies

El VII Curs d'Introducció a l'Art Contemporani del Cendeac rep Joan Fontcuberta

bonart Múrcia - 02/03/17
Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356px210719_Vacca_Banner_180x180
El Centre de Documentació i Estudis Avançats d'Art Contemporani de Múrcia (Cendeac) acull, a partir del 23 de març, el VII Curs d'Introducció a l'Art Contemporani Post-Arcàdia. Quin art per a quina naturalesa?, pel qual passaran els artistes Joan Fontcuberta i María Jerez, l'arquitecte Andrés Jaque i l'antropòloga Remedios Zafra.

El curs està dirigit pels professors de Projectes Arquitectònics de la Universitat d'Alacant, Miguel Taula del Castell i Enrique Nieto, i proposa un recorregut per les pràctiques contemporànies de l'art i l'arquitectura que reflexionen, des d’àmbits diversos, sobre la reinvenció de la natura. El centre, de la Conselleria de Cultura de Cultura, compta també amb un cicle de conferències sobre fotografia contemporània i acull el projecte 'Mons de paper', en què diversos artistes convidats treballaran al voltant dels llibres. Així mateix, seguiran els projectes 'Contextos' i 'Mirades properes'.

La directora general de l'Institut de les Indústries Culturals i de les Arts, Marta López-Briones, manifesta que "s'han organitzat nombroses trobades, conferències, tallers i altres tipus d'activitats que seguiran fent del Cendeac un referent dins de l'estudi de la cultura contemporània, i un espai que continua creixent gràcies a noves col·laboracions com la recentment anunciada amb el grup d'excel·lència de la Universitat de Múrcia 'Estudis visuals. Imatges, textos, contextos ', que permetrà crear beques per a joves investigadors ".

Et poden
Interessar
...

Banner 817x68 CAT