FCC-Segell-banner4
Arriben a Vilanova i la Geltrú els vídeos guanyadors del “Premi LOOP Discover 2016”   

Exposicions

Arriben a Vilanova i la Geltrú els vídeos guanyadors del “Premi LOOP Discover 2016”  

bonart vilanova i la geltrú - 03/03/17
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2q2w-MKl4
El Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú acull, a partir del 3 de març, l’exposició itinerant “Premi LOOP Discover” de l’edició 2016. El premi és una iniciativa de LOOP Barcelona amb el patrocini d’Estrella Damm, i té l’objectiu d’apostar i reconèixer la recent producció de vídeos i films d'artistes visuals, mitjançant una convocatòria oberta a la comunitat artística internacional.

L’exposició reuneix les 10 peces que van ser seleccionades per un jurat professional, juntament amb el vídeo més votat pel públic mitjançant el canal online. El guanyador d’aquesta edició del Premi LOOP Discover va ser Igor Simic (Sèrbia, 1988) amb l’obra Melancholic drone (2015).

“Premi LOOP Discover” és una de les mostres del Programa d’exposicions itinerants que el Departament de Cultura coordina amb la voluntat d’acostar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals. Es pot veure a Vilanova i la Geltrú fins el 30 d’abril. Properament, la mostra visitarà el Centre d’Art Maristany de Sant Cugat del Vallès i l’Espai d’Art Contemporani Tinglado 2 de Tarragona.

A la imatge, still del vídeo guanyador Melancholic drone

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner