FCC-Segell-banner4
De l\'1 al 10 d\'octubre, cinquena edició del Festival Internacional de Fotografia de Cadaqués

Notícies

De l'1 al 10 d'octubre, cinquena edició del Festival Internacional de Fotografia de Cadaqués

bonart cadaqués - 09/09/21
Nial nou-180x178180x180
De l'1 al 10 d'octubre se celebra la 5a edició d'InCadaqués, el Festival Internacional de Fotografia de Cadaqués. El festival, que se celebra a finals d'estiu amb la voluntat de perllongar la temporada turística i així ajudar a dinamitzar la vida cultural, social i econòmica del municipi, programa 23 exposicions de 35 autors nacionals i internacionals -procedents de 17 països- repartides en 20 galeries d'art i espais icònics de Cadaqués.

Durant el primer cap de setmana, Opening Weekend, del dijous 30 de setembre al diumenge 3 d'octubre, s'inauguren les 25 exposicions i es duen a terme una part important de les activitats paral·leles al voltant de la fotografia. El dijous 30 de setembre es farà la Festa d'Inauguració d'InCadaqués 2021.

InCadaqués, que se celebra en un dels pobles més emblemàtics de la costa mediterrània, valora la tradició artística de la zona, freqüentada a principis de segle XX per artistes com Salvador Dalí, Man Ray, Marcel Duchamp o Richard Hamilton, i el patrimoni natural, ja que està situat al Parc Natural del Cap de Creus.

El festival explora i investiga noves formes d'exposar les obres, apostant així per la innovació i la creativitat i amb un toc surrealista, en referència al passat artístic de Cadaqués. InCadaqués comptarà amb exposicions subaquàtiques, situades a la badia de Cadaqués i que es podran veure des del passeig. A més, InCadaqués proposa una àmplia selecció de tècniques fotogràfiques, com col·lodió humit, polaroid, collage, fotomuntatge, rotogravat, impressions de platí-pal·ladi o cibachromes, i una extensa varietat de gèneres fotogràfics: foto històrica, artística, surrealista, documental, bodegó, foto de viatges o fotografia experimental.

A diferència de la resta de festivals, InCadaqués, que en les quatre edicions ha exposat més de 150 artistes, té la peculiaritat que totes les obres exposades es poden comprar.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-