Premi_Bonart_1280x150

Notícies

L'Escola Llotja mostra els treballs de l'alumnat

L\'Escola Llotja mostra els treballs de l\'alumnat
bonart barcelona - 03/03/17
Les realitzacions artístiques de l’alumnat de Llotja al Centre Català d’Artesania, carrer Banys Nous num 11, es poden visitar del 16 de febrer al 24 d'abril. L’escola Llotja dóna a conèixer la varietat de la seva oferta educativa basada en la interdisciplinarietat de l’art i el disseny, amb una exposició al Centre Català d’Artesania.
Amb el lema: somllotja! es pretén divulgar una filosofia d’escola, un tarannà i una manera de fer que durant mes de dos segles ha convertit a Llotja en molt mes que una escola i un centre de creació. vol resumir un tot divers, pensament , art, ofici, orgull de país, saber fer, modernitat, creació, investigació, dibuix, disseny... i entusiasme de comunitat educativa. I perquè no: l’orgull d’esser format en una institució tant arrelada i reconeguda. En aquesta ocasió Llotja treu a la carrer la producció artística del seu alumnat, creada als seus tallers i aules. Uns equipaments, únics a Europa en extensió i dotació per una escola pública, amb dues seus als districtes de Sant Andreu i Sarrià, que permeten tenir l’oferta educativa pública més amplia d’Europa. Algunes de les titulacions no s'oferten en d’altres escoles públiques, i amb la possibilitat d’obtenir dobles titulacions, anant des dels oficis a als Dissenys i en diferents nivells educatius de les arts.
Actualment és una escola pública que depèn del Departament d’Ensenyament i del Consorci d’Educació de Barcelona. Com hem explicat abans: L’Escola Llotja té dues seus: una al barri de Sant Gervasi, al carrer Ciutat de Balaguer i una al carrer Pare Manyanet, a La Sagrera, dotada amb més de 7000m2 de tallers, aules i espais expositius propis, en un recinte tancat i enjardinat, que desperten l’admiració de qui els visita. A l’exposició es poden veure treballs del seu alumnat i es pot admirar el resultat d’aquesta interdisciplinarietat educativa, observant tant exercicis de classe com projectes finals dels diferents Cicles formatius en Arts Plàstiques i Disseny que oferta l’escola en les seves dues seus. A la imatge, cartell de "Somllotja!".
canal-mnactec-180-180300x300

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90