MG_Bonart-1280x150p

Notícies

Arnau Puig rep la distinció d'Oficial de les Arts i de les Lletres de França

Arnau Puig rep la distinció d\'Oficial de les Arts i de les Lletres de França
bonart barcelona - 07/03/17
El crític d'art, col·laborador de Bonart i un dels fundadors del moviment Dau al Set, Arnau Puig, va rebre de mans del Cònsol general de França a Barcelona, Edouard Besaly, la distinció d'Oficial de l'Ordre de les Arts i de les Lletres de França.

Arnau Puig va estar acompanyat en aquest acte pel conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila i per nombrosos amics i personalitats relacionades amb el món de la cultura que varen donar suport a un lluitador de l'art que molt emocionant va donar les gràcies a tots els que l'envoltaven. El cònsol general de França va reflectir en el seu discurs la vinculació d'Arnau Puig amb la cultura francesa i va fer un repàs a tota la seva vida. Arnau Puig es va esplaiar i va agrair les mostres de suport rebudes. Va tancar l'acte el conseller de Cultura, Santi Vila que va significar els lligams de França i Catalunya i va ressaltar la tasca desenvolupada per Arnau Puig.

A les imatges, a dalt, Arnau Puig dirigint-se als assistents a l'acte. A sota, Arnau Puig amb Xavier Trias, ex-alcalde de Barcelona, el cònsol francès i Santi Vila; i l'homenatjat amb l'artista Maria Assumpció Raventós, la editora i directora de Bonart, Anna Maria Camps i el president del Gremi de Galeristes de Catalunya, Gabriel Pinós.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29nov

Et poden
Interessar
...