FCC-Segell-banner4
Els \

Exposicions

Els "alebrijes" de Marivi Escribano al Palau Ducal de Medinaceli

bonart medinaceli - 10/03/17
Gif_Viladot_180x180_2Revista_Bonart_Banner_180x180px_logo
Somnis amb Ales, exposició col·lectiva dels alebrijes dels tallers de Marivi Escribano, es podrà visitar a partir de l'11 de març al Pati Renaixentista del Palau Ducal de Medinaceli, plaça Major, 4 de Medinaceli.

Vint artistes del taller presenten prop de mig centenar d'éssers fantàstics i de gran colorit. Es tracta d'un art oriünd de Mèxic conegut com alebrijes i poden ser considerats art fantàstic, criatures mítiques fruit de somnis o malsons. Emergeixen així de la imaginació i són capaços de transgredir i superar la realitat. Es tracta d'obres que obeeixen a un fort impuls lúdic, oníric i fantasiós.

Marivi Escribano ha desenvolupat el seu aprenentatge Mèxic i de tornada a Madrid crec seu propi taller difonent l'art de construir alebrijes, un somni que va perseguir durant anys. Única mestra en l'art de construir alebrijes a Espanya, Marivi Escribano, compleix el seu somni de contribuir al desenvolupament personal mitjançant la pràctica de la participació i la creativitat dels seus alumnes.

A la imatge, "alebrije" del taller de Marivi Escribano.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021