M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
28 gravats restaurats de Josep Subirats, a la Llotja de Sant Andreu   

Exposicions

28 gravats restaurats de Josep Subirats, a la Llotja de Sant Andreu  

bonart barcelona - 13/03/17
EKHO_banner180x180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
La seu de Sant Andreu de l’escola superior de disseny i art, Llotja, inaugura, el 16 de març, l’exposició Gravats de Josep Subirats, qui fou alumne seu entre els anys 1926 i 1934. Josep Subirats i Samora va obtenir qualificacions d’excel·lent entre els seus mestres destaquen els professors de Llotja, Fèlix Mestres i Ramon Calsina.

Aquesta exposició està organitzada per un altre ex-alumne del Conservatori de les Arts del Llibre de Llotja, Frederic Girós, qui, de 2011 a 2013 va formar-se en les tècniques de gravat a la seu de Sant Andreu de Llotja i ha dedicat els darrers anys a restaurar i estampar els gravats de Subirats en fusta. L’exposició compta d’aquests 28 xilografies, que no estaven en gaire bones condicions, amb la intenció de donar-les a conèixer.

El Conservatori de les Arts del Llibre de Llotja és una de les institucions educatives més importants de Catalunya en l’aprenentatge i perfeccionament de les tècniques de gravat. A la Seu de Sant Andreu funcionen els tallers de litografia, serigrafia, calcografia, tipografia i enquadernació. Les instal·lacions estan qualificades com de les millors d’Europa en aquest àmbit.

Gravats pot visitar-se a la Nau U de la seu de Sant Andreu de Llotja (c/ Pare Manyanet, 40 Barcelona) fins al 24 d’abril.

Et poden
Interessar
...