banner-elscatala-817x88px
L\'art pren la capital balear amb ArtPalma Brunch

Notícies

L'art pren la capital balear amb ArtPalma Brunch

bonart palma - 22/03/17
Impremta Pages - banner-180x178LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1
El 25 de març s'inaugura l'edició número 13 de Art Palma Brunch, un esdeveniment anual organitzat per Art Palma Contemporani, l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de Palma. El casc antic de Palma, les seves galeries d'art, museus i centres culturals serviran de punt de trobada a professionals del sector, artistes, col·leccionistes i amants de l'art en general.

Dissabte a les 11:00 del matí s'inauguren de manera conjunta les propostes de les diferents galeries per a aquest esdeveniment. Des d'aquest moment i fins a les 14:00 hores, estan programades visites, diferents exposicions i projeccions; el dia anterior, divendres, tindrà lloc una taula rodona amb joves creadors.

En l'acció participen 10 galeries d'art amb seu a Palma. ABA Art Lab presenta Steale de l'artista britànic James Lambourne, Addaya ofereix informació sobre la futura exposició de l'arquitecte i artista local Tomàs Pizà que es podrà veure a partir de l'1 d'abril, la galeria Fran Reusinaugura l'exposició col·lectiva Panorama amb creacions de 13 artistes diferents seleccionats d'entre més d'un centenar, la galeria Horrach Moyà aposta per les exposicions Actions i Pictures de Martin John Callanan i Girbent, respectivament i Kewening Palma projecta el curt Shadow Procession del sud-africà William Kentridge.

A més, artistes com Joana Cera, Alejandro Leonhardt, Olimpia Velasco, Roland Fischer i José Luis Cremades veuran les seves obres exposades a La Caja Blanca, L21, Galeria Maior i C.C.C. Pelaires.

Finalment, la galeria Xavier Fiol acollirà la taula rodona "Artistes joves avui" que compta amb la presència de Tomàs Pizà, Luis Puche i Marta Pujades. La trobada, que tindrà lloc el 24 de març a les 20 hores, estarà moderat per Nekane Aramburu, directora d'Es Baluard.

La cultura és un dels pilars de la capital balear. Després Madrid i Barcelona, ​​Palma és la ciutat amb més galeries d'art del panorama nacional i artistes locals, nacionals i internacionals la trien per crear i exhibir les seves obres. A més, gràcies a les seves galeries d'art, a museus de la categoria d'Es Baluard o la Fundació Pilar i Joan Miró ia una àmplia programació cultural, Palma s'ha convertit en un referent en el món de l'art la qual cosa incrementa el seu atractiu com a destí per una escapada urbana durant tot l'any.

A la imatge, Palma de Mallorca.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito